3-graviola-gac-st

Graviola cu Gâc – 470ml

170.00 lei

Categorie: .

Descriere Produs

Fructul Gac sau Fructul din Rai

Prin anii ’60 un procent ingrijorator de mare din populatia infantila din Vietnam suferea de afectiuni oftalmologice. Cum medicina nu evoluase atat de mult, copiii nu puteau urma tratamente medicamentoase pe termen lung, avand efecte toxice si, in plus, micutii nu tolerau pastilele, iar siropurile nu aveau rezultate satisfacatoare.

Antrenati in aceasta problema, o echipa de cercetatori au cautat alte solutii decat cele medicamentoase, incercand sa utilizeze secretele medicinei naturiste. Astfel ei au descoperit ca fructul Gac ar contine toate vitaminele si nutrientii de care micutii ar avea nevoie pentru o buna dezvoltare a sistemului vizual. Au introdus fructul Gac in alimentatia copiilor, iar rezultatele uimitoare au atras atentia lumii medicale asupra acestui fruct.

Fructul Gac – ce contine?

Fructul Gac se cultiva in special in tarile din Vest, purtand si numele de castravete amarui chinezesc. Acest fruct a fost aclimatizat si in Romania.

Fructul Gac prezinta numeroase substante active, vitamine si minerale, calitatile sale fiind inca cercetate in laboratoarele de specialitate. Fructul Gac ramane inca o provocare in medicina, multe din efectele sale nu au putut fi inca explicate stiintific. Se pare ca acest fruct contine unele substante foarte active de care medicina are mare nevoie, astfel incat cercetarile in jurul acestui fruct-minune sunt in plina desfasurare in zilele noastre.

Fructul Gac – beneficii pentru sanatate

Fructul Gac contine o concentratie in vitamina C de 40 de ori mai mare decat a portocalelor, este mai bogat in licopen (antioxidant care da culoarea rosie) de 70 de ori decat rosiile, contine de 10 ori mai mult beta-caroten decat morcovii si de 40 de ori mai multa zeaxantina decat porumbul.

Zeaxantina si luteina sunt molecule unice de carotenoizi, care ajuta in mentinerea sanatatii aparatului vizual, dar si in mentinerea tineretii si sanatatii pielii. Studii recente asupra animalelor au demonstrat efectul anticancerigen al acestor molecule, prevenind atat cancerele de piele, cat si alte tipuri de cancer din organism. Zeaxentina, alaturi de betacaroten, reprezinta o metoda naturala de prevenire a efectelor razelor UV, alimentele bogate in carotenoizi fiind indicate celor care fac plaja.

Fructul Gac mai contine fibre, carbohidrati sanatosi, antioxidanti, enzime, minerale, vitamine, dar si alte substante active.

Beneficiile fructului Gac – lupta impotriva cancerului

Conform cercetarilor, fructul Gac contine mai multi nutrienti care actioneaza sinergic si reusesc sa previna cancerul si chiar sa incetineasca multiplicarea celulelor canceroase.

De asemenea in urma cercetarilor de laborator s-a descoperit faptul ca fructul Gac contine o proteina care inhiba proliferarea celulelor canceroase, astfel ca “fructul din Rai” lupta impotriva cancerului prin mai multe mecanisme.

Beneficiile fructului Gac – combate anemia

Fructul Gac este bogat in fier, dar si acid folic si vitamina C (vitamina care favorizeaza absorbtia fierului in organism). Astfel ca o cura cu fructul Gac combate anemia feripriva.

Beneficiile fructului Gac – combate depresia

Fructul Gac este bogat in seleniu, dar si alte minerale si vitamine care sunt tonice ale sistemului nervos si care combat “boala secolului” – depresia.

Beneficiile fructului Gac – scade colesterolul

Fructul Gac este indicat celor cu colesterolemie mare sau celor care au in familie membrii cu colesterol marit. Consumat saptamanal, frctul Gac reduce colesterolul “rau” din organism.

Beneficiile fructului Gac – previne bolile cardiovasculare

Consumul de alimente bogate in antioxidanti, asociat cu un program de sport, asigura sanatatea inimii si a sistemului circulator. Astazi cauza principala a mortalitatii in Romania o reprezinta bolile cardiovasculare, astfel ca preventia joaca, am putea spune, un rol vital.

Beneficiile fructului Gac – imbunatateste vederea si scade riscul bolilor oculare

Fructul Gac a fost intial apreciat in primul rand pentru beneficiile sale aduse sanatatii ochilor. Fructul Gac contine vitamine, betacaroten si alte substante active menite sa previna cataracta, glucomul, dar si sa sporeasca acuitatea vizuala, imbunatatind vederea.

Beneficiile fructului Gac – mentine tineretea

Prin nutrientii continuti, fructul Gac incetineste procesele de imbatranire, stimuland activitatea celulara si reducand stresul osidativ. Prin continutul de vitamine si minerale, fructul Gac ajuta in mentinerea tineretii pielii, stimuland refacerea structurii de colagen a tesuturilor subcutanate si prevenind aparitia ridurilor.

Sursa healthy.kudika.ro

Ce este Graviola?

Graviola (Annona Muricata): plantă nativă din pădurile tropicale Amazoniene. Graviola este un copac veșnic verde. Acesta produce un fruct lung, cu țepi, de culoare verde. Graviola în Brazilia, guanabana în limba spaniolă și neinspirat “Soursop” în engleză. Fructul este foarte mare și are miezul dulce-acrisor de culoare albă. Miezul alb se poate consuma ca atare sau poate fi folosit pentru a face băuturi. Pe langa faptul că este un remediu pentru cancer, Graviola este un agent antimicrobian cu spectru larg atât în infecții bacteriene cât și fungice. Este eficient împotriva paraziților interni și a viermilor, scade tensiunea arterială și este utilizat pentru stări depresive, stres sau regenerarea celulor nervoase.
Cum acționează Graviola în tratarea cancerului?

Unul dintre cei mai mari producători de medicamente din America a efectuat experimente timp de douăzeci de ani. Testele au relevat că substanțele active din Graviola identifică și distrug celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar și cancer pancreatic. Substanțele active s-au dovedit a fi de până la 10.000 de ori mai puternice în încetinirea creșterii celulelor canceroase decât Adriamycin, un medicament frecvent utilizat în chimioterapie! Mai mult, spre deosebire de chimioterapie, compusul extras din arborele de Graviola distruge selectiv numai celulele canceroase, fără a afecta celulele sănătoase! Mecanismul de acțiune al fructului se realizează prin blocarea producției de ATP (adenozintrifosfat) a celulelor canceroase astfel încât se reduce voltajul celulei și în final apare apoptoza (moartea celulelor canceroase).

Mai simplu spus, celula canceroasă este deconectată de la sursa de energie și neavând cum să supraviețuiască moare.
Proprietăți și acțiuni ale sucului de GRAVIOLA:

antibacterian, antihelmintic, anticancerigen, anticonvulsiv, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, citotoxic, febrifug, hipotensiv, insecticid, sedativ, stimulent digestiv, vasodilatator, vermifug.
Efectele benefice ale extractului pur de Graviola sunt multiple:

• inhibă virusul de hepatită B,C și cancerul hepatic;

• inhibă creșterea celulelor tumorale;

• activitate citostatică la celulele de cancer;

• activitate antibacterială;

• activitate antivirală cu efect la Herpes simplex;

• activitate antidepresivă;

• activitate antiparazitară;

• calmează durerile;

• activitate anti-malarie.

Diverse articole despre Graviola publicate pe internet:

În urmă cu un sfert de secol oamenii de ştiinţă au realizat o analiză asupra seminţelor din fructul Soursoup, cunoscut şi sub numele de Graviola, care în acel moment demonstra un potenţial atât de uimitor în ceea ce priveşte lupta împotriva cancerului, încât în cadrul comunităţii medicale convenţionale cercetarea era privită cu neîncredere totală, relatează Wakeup-world.com.

Compusul 1, unul din cele cinci extracte din seminţele de graviola a fost descoperit că este “citotoxic selectiv pentru celulele adenocarcinome ale colonului (HT-29) în care există de 10.000 de ori potenţa adriamicinei”.
Pentru citirea intregului articol click aici. sursa: financiarul.ro
Cancerul este boala secolului in care traim. Se manifesta in diverse forme si este o imagine a nefastului din viata noastra. Oamenii cauta diverse modalitati ca sa ii faca fata, sa il invinga. Iar invingatori sunt atatia in jurul nostru! Miracolele se intampla. Metodele alternative de tratament sunt considerate o speranta de cele mai multe ori. Dar nici nu stim cum sa preluam toate informatiile la care mai ales astazi, avem acces prin intermediul Internetului.
Pentru citirea intregului articol click aici. sursa: garbo.ro
”Poate că încă nu ați auzit de el. De fapt, cu siguranță nu. Soursop sau Guanábana sau Gaviola, este un fruct revoluționar și neauzit încă pe piața medicinală a lumii, probabil prin confruntarea cu marile companii farmaceutice, care nu doresc să își piardă din clienți.
Pentru citirea intregului articol click aici. sursa: icre-negre.ro
Graviola – fructul tepos verde din copacul Guanabana, originar din America Centrala si de Sud – are carnea alba si foarte moale, cu seminte mari si negre. Aroma sa variaza de la picant la foarte dulce. Graviola este o sursa naturala bogata de vitamina C, vitaminele din complexul B, si fibre dietetice.

Graviola are 82 de chimicale Acetogenine diferite (in 10 tipuri distincte) care ofera un sprijin puternic in chimioterapie.

Graviola este utilizata pentru a lupta impotriva infectiilor grave, anti-cancerigen superior, intaritor al sistemului imunitar, citostatic in adenom de prostata, renal, cancer colo-rectal, carcinom pancreatic, hepatic, testicular, mamar si pulmonar.

Pentru citirea intregului articol click aici. sursa: fructetropicale.ro
Graviola este un copac vesnic verde ce creste in regiunile tropicale. Acesta produce un fruct lung, verde, cu tepi, care se pare ca distruge celulele canceroase. Este cunoscut ca fiind de 10.000 de ori mai eficient decat medicamentele puternice din chimioterapie, fara a avea efecte secundare neplacute si fara a afecta celulele sanatoase.Acest copac creste in salbaticie, in inima Amazonului si ar putea revolutiona literalmente ceea ce reprezinta tratamentul cancerului, marind astfel sansele de supravietuire. Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din America a efectuat experimente timp de douazeci de ani, iar testele au relevat ca substantele active din Graviola identifica si distrug celulele maligne, in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar, hepatic si cancer pancreatic.
Pentru citirea intregului articol click aici. sursa: astrocafe.ro
Beneficii ale fructului Graviola asupra organismului:
•Graviola are proprietati anticancerigene, antitumorale, antibacteriene, antiparazitare. De asemenea, este hipotensiv, reduce ritmul cardiac, vasodilatator, sedativ, anticonvulsiv, antiviral, viermicid, digestiv.
•Datorita continutului bogat in Vitamina C, graviola ajuta la intarirea sitemului imunitar si previne racelile, avand de asemenea, proprietati antifebrile.
•Fructul contine, de asemenea, o serie de alte elemente nutritive, incluzand potasiu, magneziu, tiamina, cupru, acid folic si fier.
•Graviola este un agent antimicrobian cu spectru larg atat la infectii bacteriene cat si fungice.
•Mineralele continute de graviola ajuta la intarirea oaselor si la prevenirea osteoporozei.
•Este eficient impotriva parazitilor interni si a viermilor, scade tensiunea arteriala si este utilizat pentru stari depresive, stres sau regenerarea celulor nervoase.
•Continutul bogat in fibre ajuta procesul de digestie, previne constipatia si tulburarile digestive.
•Carbohidratii din graviola reprezinta o sursa foarte buna de energie.
•Graviola mai este folosit si contra parazitilor, a paduchilor.
•In Peru se folosesc scoarta, radacina si frunzele contra diabetului.
•In Brazilia se face ceai din frunze pentru a trata afectiunile ficatului.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Graviola cu Gâc – 470ml”