Dr. Luca Produse Bionatura

Graviola cu Pitaya – 470ml

150,00 lei

Categorie:

Descriere

Pitaya sau Fructul Dragonului este foarte popular în centrul și sudul Americii și în Asia (îndeosebi în Taiwan, Vietnam, Thailanda și Filipine), pitaya în mai multe tipuri de cactus care înfloresc doar noaptea, scoțând la iveală flori mari și parfumate. Există trei tipuri de fructul dragonului: cu coajă și pulpă roșie, cu coajă roșie și pulpă albă, cu coajă galbenă și pulpa albă, primul fiind considerat cel mai delicios.

Sărac în calorii

100 de grame de pitaya conțin 60 de calorii: 18 calorii din grăsimile nesaturate, 8 de proteină și 34 de grame de carbohidrați. Fructul dragonului nu conține carbohidrați complecsi, astfel încât este foarte ușor de decompus de către organism.

Reduce riscul apariţiei bolilor cardiovasculare

Pitaya nu are colesterol și grăsimi saturate, fapt ce ajută la gestionarea tensiunii arteriale. Semințele acesui fruct sunt bogate în acizi grași polinesaturați (Omega-3 si Omega-6), care reduc nivelul trigliceridelor și scad riscul tulburărilor cardiovasculare.

Întărește sistemul imunitar

Fructul dragonului este o sursă generoasă de vitamina C, conținând 9 mg/100 g, echivalentul a 10% din necesarul zilnic. Consumul acestuia este benefic pentru întărirea sistemului imunitar, ajutând și la vindecarea mai rapidă a rănilor și vânătăilor.

Previne astmul bronșic

Mai mult, consumul de pitaya este recomandat pentru evitarea tulburărilor respiratorii cronice (astm bronșic sau tuse). De asemenea, fructul dragonului mai conține vitamina B1, necesară metabolismului glucidic, B2, pentru recuperarea și îmbunătățirea apetitului și B3, pentru reducerea nivelului colesterolului. Nu lipsesc nici mineralele; într-o cantitate de 100 g de pitaya se regăsesc 8,8 g de calciu, 36,1 mg de fosfor și 0,65 mg de fier.

Previne cancerul de prostată

Fructul dragonului conține fitoalbumine, care au proprietăți antioxidante și ajută la prevenirea formării celulelor canceroase. În plus, acestea accelerează eliminarea metalelor grele din organism. Licopenul, responsabil pentru culoarea roșie, este și el prezent în pitaya; se crede că acesta previne cancerul de prostată.

Previne diabetul zaharat

Studiile pe cobaii de laborator au arătat că fructul dragonului are un impact notabil asupra stresului oxidativ și asupra rigidizării aortei, ceea ce înseamnă că poate fi benefic și în prevenirea complicațiilor asociate cu diabetul zaharat.

Graviola (Annona Muricata): plantă nativă din pădurile tropicale Amazoniene. Graviola este un copac veșnic verde. Acesta produce un fruct lung, cu țepi, de culoare verde. Graviola în Brazilia, guanabana în limba spaniolă și neinspirat “Soursop” în engleză. Fructul este foarte mare și are miezul dulce-acrisor de culoare albă. Miezul alb se poate consuma ca atare sau poate fi folosit pentru a face băuturi. Pe langa faptul că este un remediu pentru cancer, Graviola este un agent antimicrobian cu spectru larg atât în infecții bacteriene cât și fungice. Este eficient împotriva paraziților interni și a viermilor, scade tensiunea arterială și este utilizat pentru stări depresive, stres sau regenerarea celulor nervoase.
Cum acționează Graviola în tratarea cancerului?

Unul dintre cei mai mari producători de medicamente din America a efectuat experimente timp de douăzeci de ani. Testele au relevat că substanțele active din Graviola identifică și distrug celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar și cancer pancreatic. Substanțele active s-au dovedit a fi de până la 10.000 de ori mai puternice în încetinirea creșterii celulelor canceroase decât Adriamycin, un medicament frecvent utilizat în chimioterapie! Mai mult, spre deosebire de chimioterapie, compusul extras din arborele de Graviola distruge selectiv numai celulele canceroase, fără a afecta celulele sănătoase! Mecanismul de acțiune al fructului se realizează prin blocarea producției de ATP (adenozintrifosfat) a celulelor canceroase astfel încât se reduce voltajul celulei și în final apare apoptoza (moartea celulelor canceroase).

Mai simplu spus, celula canceroasă este deconectată de la sursa de energie și neavând cum să supraviețuiască moare.
Proprietăți și acțiuni ale sucului de GRAVIOLA:

antibacterian, antihelmintic, anticancerigen, anticonvulsiv, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, citotoxic, febrifug, hipotensiv, insecticid, sedativ, stimulent digestiv, vasodilatator, vermifug.
Efectele benefice ale extractului pur de Graviola sunt multiple:

• inhibă virusul de hepatită B,C și cancerul hepatic;

• inhibă creșterea celulelor tumorale;

• activitate citostatică la celulele de cancer;

• activitate antibacterială;

• activitate antivirală cu efect la Herpes simplex;

• activitate antidepresivă;

• activitate antiparazitară;

• calmează durerile;

• activitate anti-malarie.

Diverse articole despre Graviola publicate pe internet:

În urmă cu un sfert de secol oamenii de ştiinţă au realizat o analiză asupra seminţelor din fructul Soursoup, cunoscut şi sub numele de Graviola, care în acel moment demonstra un potenţial atât de uimitor în ceea ce priveşte lupta împotriva cancerului, încât în cadrul comunităţii medicale convenţionale cercetarea era privită cu neîncredere totală, relatează Wakeup-world.com.

Compusul 1, unul din cele cinci extracte din seminţele de graviola a fost descoperit că este “citotoxic selectiv pentru celulele adenocarcinome ale colonului (HT-29) în care există de 10.000 de ori potenţa adriamicinei”.
Pentru citirea intregului articol click aici. sursa: financiarul.ro
Cancerul este boala secolului in care traim. Se manifesta in diverse forme si este o imagine a nefastului din viata noastra. Oamenii cauta diverse modalitati ca sa ii faca fata, sa il invinga. Iar invingatori sunt atatia in jurul nostru! Miracolele se intampla. Metodele alternative de tratament sunt considerate o speranta de cele mai multe ori. Dar nici nu stim cum sa preluam toate informatiile la care mai ales astazi, avem acces prin intermediul Internetului.
Pentru citirea intregului articol click aici. sursa: garbo.ro
”Poate că încă nu ați auzit de el. De fapt, cu siguranță nu. Soursop sau Guanábana sau Gaviola, este un fruct revoluționar și neauzit încă pe piața medicinală a lumii, probabil prin confruntarea cu marile companii farmaceutice, care nu doresc să își piardă din clienți.
Pentru citirea intregului articol click aici. sursa: icre-negre.ro
Graviola – fructul tepos verde din copacul Guanabana, originar din America Centrala si de Sud – are carnea alba si foarte moale, cu seminte mari si negre. Aroma sa variaza de la picant la foarte dulce. Graviola este o sursa naturala bogata de vitamina C, vitaminele din complexul B, si fibre dietetice.

Graviola are 82 de chimicale Acetogenine diferite (in 10 tipuri distincte) care ofera un sprijin puternic in chimioterapie.

Graviola este utilizata pentru a lupta impotriva infectiilor grave, anti-cancerigen superior, intaritor al sistemului imunitar, citostatic in adenom de prostata, renal, cancer colo-rectal, carcinom pancreatic, hepatic, testicular, mamar si pulmonar.

Pentru citirea intregului articol click aici. sursa: fructetropicale.ro
Graviola este un copac vesnic verde ce creste in regiunile tropicale. Acesta produce un fruct lung, verde, cu tepi, care se pare ca distruge celulele canceroase. Este cunoscut ca fiind de 10.000 de ori mai eficient decat medicamentele puternice din chimioterapie, fara a avea efecte secundare neplacute si fara a afecta celulele sanatoase.Acest copac creste in salbaticie, in inima Amazonului si ar putea revolutiona literalmente ceea ce reprezinta tratamentul cancerului, marind astfel sansele de supravietuire. Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din America a efectuat experimente timp de douazeci de ani, iar testele au relevat ca substantele active din Graviola identifica si distrug celulele maligne, in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar, hepatic si cancer pancreatic.
Pentru citirea intregului articol click aici. sursa: astrocafe.ro
Beneficii ale fructului Graviola asupra organismului:
•Graviola are proprietati anticancerigene, antitumorale, antibacteriene, antiparazitare. De asemenea, este hipotensiv, reduce ritmul cardiac, vasodilatator, sedativ, anticonvulsiv, antiviral, viermicid, digestiv.
•Datorita continutului bogat in Vitamina C, graviola ajuta la intarirea sitemului imunitar si previne racelile, avand de asemenea, proprietati antifebrile.
•Fructul contine, de asemenea, o serie de alte elemente nutritive, incluzand potasiu, magneziu, tiamina, cupru, acid folic si fier.
•Graviola este un agent antimicrobian cu spectru larg atat la infectii bacteriene cat si fungice.
•Mineralele continute de graviola ajuta la intarirea oaselor si la prevenirea osteoporozei.
•Este eficient impotriva parazitilor interni si a viermilor, scade tensiunea arteriala si este utilizat pentru stari depresive, stres sau regenerarea celulor nervoase.
•Continutul bogat in fibre ajuta procesul de digestie, previne constipatia si tulburarile digestive.
•Carbohidratii din graviola reprezinta o sursa foarte buna de energie.
•Graviola mai este folosit si contra parazitilor, a paduchilor.
•In Peru se folosesc scoarta, radacina si frunzele contra diabetului.
•In Brazilia se face ceai din frunze pentru a trata afectiunile ficatului.

Comentarii

Nu există încă comentarii.

Fii primul care adauga un comentariu pentru “Graviola cu Pitaya – 470ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *