Descriere
Păstura, numită și pâinea albinei, este un produs apicol obținut din polen, care este supus de către albine unor transformări biochimice succesive. În stup, polenul este fermentat controlat, este potențat cu enzime și acoperit cu o peliculă de miere.
Păstura este la granița dintre aliment și medicament, fiind bogată în aminoacizi esențiali, enzime, vitamine (K, C, B9, D, E, A). Este, de asemenea, o sursă de bacterii așa-numite prietenoase.
- Acțiuni fiziologice:
- – Susține sănătatea tubului digestiv;
- – Anemie – cură de 90 de zile;
- – Hepatită;
- – Detoxifierea organismului datorită conținutului de seleniu, un mineral esențial cu puternică acțiune antioxidantă.
- – Creșterea imunității organismului – cură de 30 zile;
- – Scăderea efectelor negative în cazul consumatorilor de băuturi alcoolice și țigări (stimulează absorbția seleniului);
- – Afecțiunile sistemului nervos;
- – Intervine în ameliorarea calcemiilor.
Ingrediente: păstură 100%.
Mod de utilizare: Doza uzuală recomandată este de 1-3 lingurițe/ zi (3-9g).
Precauții și contraindicații: Alergie la produsele apicole.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment apicol și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Prezentare: recipient de sticlă de 200ml.
Produs alimentar. Toate ingredientele sunt de proveniență UE.
Valoare calorică/110 grame: 400 calorii
Comentarii
Nu există încă comentarii.